Kesä onkin saapunut ja tälläinen videon pätkä tuli julkaistua kaiken kiireen keskellä. Tässä se nyt on!

Valoshow?

Aikaan sidottua ohjelmoitua valotaidetta. Valoshow projektit ovat olleet pitkään iso mielenkiinnon kohde, sekä ovi nykyisiin DJ kuvioihin. Vuonna 2015 ensimmäisen valolaitteen hommattuani ja kämäisen show:n tehneenä voin sanoa, että tämä yllä oleva pätkä on jo aika kaukana siitä mistä ollaan lähdetty. Tästä aiheesta kyllä teen aivan oman videon, koska kyseiset ”SHOW:T” ovat olleet vähintäänkin myötähäpeää aiheuttavia. Kuitenkin sillä periaatteella tein näitä, että jossakin vaiheessa ollaan tällä tasolla.

Nyt kun nauhoitettua pätkää  katsoo jälkeenpäin, niin huomaa pieniä yksityiskohtia jotka olisi voinut toteuttaa hieman eri tavalla. Esimerkiksi tietyt värit eivät näy kameran linssin taakse samalla tavalla kuin Livenä katsottuna.

Aikaa tämän kokoisen/pituisen kappaleen valo-ohjelmointiin nykyisellä laitteistolla menee noin 20:stä tunnista aina 40:een tuntiin. Eli toisin sanoen aamukahvia juodessa ei tämmöistä kerkeä toteuttamaan.

Itse teko prosessi vaatii jo itsessään oman videonsa, joten jätetään se aiheena seuraavaan kertaan.

Muuta mainittavaa!

Yrityksen varaston muutto toiseen osoitteeseen on laittanut aikatauluni todella kireäksi. Kesäkuun alusta lähtien rauhoittuu ainakin muuton osalta meno. Kuitenkin eletään kesäkautta, joten aikamoista häärämistä tulee olemaan syksyyn asti.

Blogitekstien yhteyteen lisätään tästä eteenpäin liikkuvaa kuvamateriaalia, koska tiettyjä pointteja ja asioita on vaikea tekstiksi aina pukea vaan ne ovat helpommin ymmärrettävissä videon ja äänen muodossa.

Palataan seuraavan aiheen parissa 🙂
Mukavaa kesää kaikille!

 

Valoshow

Miska