Jokainen meistä miettii käyttäessään arkipäivän palveluita ruokakaupasta ravintoloihin ja harrastuksiin, että saako rahalleen vastinetta. Kaupassa käydessäsi vertaat tuotteen hintaa sen oletettuun laatuun, sama pätee ravintoloissa ja kampaajalla käynnissä. Pikaruokalasta et lähde hakemaan kokemusta, vaan haluat tasan nopeaa ruokaa, vaikka se ei todennäköisesti ole sitä parasta tai laadukkainta. Kampaajalla käydessäsi taas haet todennäköisemmin kokemusta ja valitset paikan sen ulkonäön tai henkilökunnan perusteella. Rahallesi saat sen vastineen, minkä olet itse olettanut saavasi. Pikaruoka täyttää vatsasi pienellä rahalla ja nopeasti, ja kampaamokäynti miellyttää seuraavan kuukauden.

Mitä tarvitset?

DJ-palveluja Googletellessa tarvitset muusikkia ilmeisemmin häihin, synttäreille tai pikkujouluihin. Suunnitelmissa olisi kunnollinen juhlavalaistus, että juhlijat näkee mihin astuvat. Savukoneella varmistetaan, että iltaa kohden tilasta saadaan vähän tunnelmallisempi. Muutamat puheet mikrofonien avulla, jotta varmasti jokainen paikallaolija kuulee äänesi. Ennenkaikkea tietysti musiikki, joka vastaa omia ja juhlakansan toiveita. Haluat panostaa ja saada vieraat ihmettelemään suunnitelmallisuuttasi tapahtuman musiikin, puheiden ja valaistuksen suhteen.

Ei ehkä ensimmäisenä, mutta pienen hetken nettiselaamisen jälkeen päädyt Event Flow:n nettisivuille ja löydät tarjoamamme DJ-paketit. Tarjoamistamme palveluista löydät hintahaarukkaasi sopivan paketin, joka vastaa mahdollisia tarpeitasi. Kaikista kattavimman paketin tässä tilanteessa saisit siis tilaamalla Party-DJ-paketin, joka kustantaisi kirjoitushetkellä 1200€ arvonlisäveron kanssa.

DJ-Palvelut kuvituskuva 3

No mistä ne DJ-palveluiden hinnat muodostuu?

Etsiessäni DJ-palveluiden tuottajia internetin syövereistä huomasin, että palveluiden hinnat vaihtelevat tarjoajasta riipuen aina sieltä 300:sta 1300:aan euroon saakka. Hintaan vaikuttaa palveluun valittu sisältö, soittoaika ja tietenkin matkakustannukset. On myös mahdollista, että juhlapaikalle halutaan tunnetumpi artisti, jolloin hintaakin tulee enemmän. Meidän DJ-palveluiden hintaan vaikuttavat samat asiat.

Sisällöillä tarkoitan paketteja, joita meiltä löytyy kolmen eri hintason kokonaisuutta. Ensimmäinen Event Flow – Design paketti kustansi kirjoitushetkellä 499€ sis.Alv. Paketti sisältää DJ:n soittoajan kuudeksi (6) tunniksi, äänentoiston, sekä upean DJ-pöydän.
Toinen DJ-palvelu kokonaisuutemme on Event Flow – Design plus paketti, joka kustansi kirjoitushetkellä 740€ sis. Alv. Paketti sisältää samat ominaisuudet kuin aiemmassa kokoonpanossa, mutta lisäksi siihen sisältyy yökerhoista tuttuja liikkuvia valoja ja savukone.
Ja sitten kolmas jo aiemmin mainittu Event Flow – Party tuo muista paketeista poiketen upean valaistun DJ-lavan, kaksi led-valaistua savukonetta, välkkyvän strobo-valon, kahdeksan liikkuvaa valoa ja tietenkin discopallon.

Soittoaikaa meidän pakettimme sisältävät kuusi (6) tuntia. Mikäli tanssijalat ovat oikein innokkaat, on mahdollista tilata myös lisätunteja. Lisätuntien hinnat ovat alkaen 25€/tunti sis.Alv. Tavoitteenahan on, että juhlat jatkuu aamun pikkutunneille asti.
Matkustuskustannuksiakin syntyy, tietenkin asiakkaan juhlapaikasta riippuen. DJ-paketteihin kuuluvat myös matkakustannukset 20:een kilometriin asti toimipisteeltämme. Ylimenevät kilometrit ovat 0,52€/km sis.Alv. Ilmoitamme asiakkaillemme aina mikäli matkakustannuksia syntyy, jotta ikäviltä yllätyksiä säästyttäisiin.

Meidän kustannukset?

Jokainen tilaisuus on erilainen ja siksi hintakin koostuu sen mukaan.  DJ:lle täytyy maksaa oikeudenmukainen palkkio musiikinsoittamisesta. Lisäksi henkilöstökustannuksia syntyy DJ-kaluston pakkaus, kasaus- ja purkutöistä.  Paketista riippuen kasaus -ja purkutöihin vierähtää yhdestä seitsämään tuntiin. Tässä on huomioitava, että suureen osaan kasaus -ja purkutöistä tarvitaan kaksi työntekijää. Eikä ole myöskään sattumaa, että olet meidän sivuille päätynyt. Taustalla tapahtuu aktiivista markkinointia ja myyntiä, jotka ottavat myös oman siivunsa. Yhden DJ-paketin myymiseen on saattunut vierähtää huomattavia määriä työtunteja.  Vakuutukset, palkkojen sivukulut ja valo -ja äänikaluston huoltyöt pitää myös saada katettua. Ja viimeisimpänä, pitäähän näistä keikoista jotain käteenkin jäädä.

Tilaisuuteni kestää vähemmän kuin 6-tuntia, saanko alennusta?

Valitettavasti tästä emme voi alennusta myöntää, koska meille koituvat kustannukset ovat täysin samansuuruiset oli soittoaika sitten kaksi tai kuusi tuntia.

Loppusanoma

Event Flow:n, minun ja koko henkilöstön tavoitteena on tuoda tarvitsemaasi tunnelmaa ja meinkiä tilaisuutesi. Saatko rahoillesi vastinetta, jää sinun pohdittavaksesi!

Häiden järjestäminen, Juhlien järjestäminen

Miska