Vuokraaminen on ollut suosittua kautta aikojen. On vuokrattu kirjoja, elokuvia, ohjelmia ja oikeastaan kaikkea mitä kirjasto on meille suonut. Nykyisessä digitaalisessa yhteiskunnassa ei tarvitse ainoastaan tyytyä kirjaston antimiin. Tarjolla on useita palveluntarjoajia, jotka antavat kenen tahansa myydä, ostaa ja vuokrata tuotteita tai palveluita internetissä.

Kalustevuokraus on kalliimpaa kuin ostaminen!

Joissain tapauksissa tämä on täysin totta. Mikäli kalusteita vuokrataan paljon ja pitkäksi aikaa, rupeaa vuokraus näkymään myös loppulaskussa. Maalaisjärki sanoo kyllä, kun on halvempaa ostaa tavara tai teltta. Ostamalla kalusteet ja teltat vuokraamisen sijaan, joudut kuitenkin huolehtimaan kaluston asianmukaisesta säilytyksestä. Kun kyseessä on isolle juhlakansalle tarvittavat pöydät ja tuolit, varastointi voi olla jo aika haasteellista ja tällöin vuokraaminen on kannattavampi vaihtoehto.

Liiketoimintamme lähtee siitä, että asiakkaan olisi kustannustehokkaampaa vuokrata kalusteet kuin ostaa ne itselleen. Tämän takia isompiin tilauksiin annamme parempia tarjouksia, unohtamatta kuitenkaan tasavertaisuutta asiakkaidemme välillä.

Miksi vuokrata?

Me Event Flow:lla vuokraamme telttoja ja kalusteita erilaisiin tapahtumiin. Ideana siis, ettei jokaiseen tapahtumaan tarvitsisi ostaa omaa kalustoa.  Kalustevuokraus on yleensä kustannustehokkaampaa ja helpompaa organisoida. Me tiedämme tasan tarkkaan mihin mikäkin tuote sopii. Kaiken lisäksi saat vuokrakalusteet paikan päälle kuljetettuna ja asennettuna. Sinun tarvitsee vain tulla paikalle ja tilaisuuden jälkeen häipyä.

Trendiä nykypäivänä on pieni hiilijalanjälki ja ekologisuus. Yksi vuokrakaluste käy elinkaarensa aikana sadoissa tapahtumissa, ennen kuin se on kaatopaikkatavaraa. Lisäksi tilaajana sinun ei tarvitse huolehtia kalusteiden ja telttojen kunnostamisesta, me teemme sen sinun puolestasi.

Milloin vuokraaminen ei kannata?

Oikeastaan tähän ei ole mitään oikeata vastausta. Syitä voi kuitenkin olla:

  • Jatkuva kalusteiden tarve = tapahtumia järjestetään useasti
  • Omanlainen tyyli (Logot ja painatukset)
  • On rahaa ja aikaa, miksei ?

Itse tapahtumaa järjestäessä haluaisin päästä mahdollisimman helpolla, varsinkin jos kyseessä olisivat omat juhlani. Vuokra-kalusteiden kanssa ei tarvitsisi temppuilla, päättäisin vain minne ne haluaisin ja mihin kellon aikaan. Ammattitaitoiset ihmiset hoitaisivat puolestani siis kuljetuksen ja kasauksen. He myös pitäisivät huolen, että minulla olisi tarvittava määrä kalusteita. Saisin tällä yhden ongelman pois harteiltani, ja pienentäisin samalla turhautumistani sekä toimisin ekologisten normien mukaan.

Käy toki tutustumassa meidän vuokrakalustevalikoimaa!

Meikä painuu nyt viikonlopun viettoon, kiitos ja kuitti!

Uncategorized

Miska Puoskari