Pikkujoulukausi starttaa näillä näppylöillä ja yksityiset, kuin firmatkin suunnittelevat tätä loppuvuoden huipentavaa juhlaa. Viime vuonna samoihin aikoihin olimme kuvaamassa pikkujouluaiheisia kuvia, joten siitäpä sitten piti kirjoittaa ihan oma postauksensa.

Kolme kuukautta pelkkää juhlaa

Näin syksyisin kesän jälkeen, kun jokainen on palannu ”luultavasti” kesälomiltaan, käännetään katseet tulevaan loppuvuoteen. Itse asiassa jotkut yrittäjätuttavat kertoivat lähtevänsä nyt kesälomalle, kun ei kesän kiireiltä semmosia joutaneet pitämään. Vaikka Event Flow:lla kesä onkin se kiireisin sesonkiaika, on sinne väliin kuitenkin mahtunut hiljaisempia hetkiä, jolloin aivoja on voinut liottaa mitä ihmeellisimmissä kekkereissä.

Syksyyn liittyy myös usein semmoinen käsitys kuin ”kaamosmasennus”. Aurinko ei paista, on kylmää ja kaikki on paskaa. Meidän osaltamme voidaan valaista ihmisten pimeitä syysiltoja vuokraamalla valolaitteita vaikkapa vanhan liiton ”kotibileisiin”!. Siistiä, eiköstäs vain!

Ihminen
Hellurei

Valolaitevuokraus tuli meille uutena kategoriana kesän aikana, tarkoituksena siis buustata kreisibailaajien juhlia ns. ”Budjettihintaan”. Ja mitäpä olisivat Discovalot ilman savua, jota myös tarjoamme samassa kategoriassa.

UV-valot on muuten aika siistejä esim Halloween kemuissa. VINK VINK

Little Christmas

Mä oon aina ollut niinkuin miten sen nyt ”yleisemmin” sanois: huono kielissä? Tai no pikemminkin laiska koulussa. Aina kun kirjoittelen näitä tekstejä, niin joutuu katsomaan onko jokin sana ”yhdys_sana” tai jos kyse on vieraasta kielestä kuten englanti, niin sitten katsotaan mitä suora suomennos tarkoittaakin englanniksi. Anyway, kirjoitin googleen ”Little Christmas” ja se tarkoittaa siis nopeasti suomennettuna tätä:

Irlannissa vietetään juhlaa nimeltä ”Little Christmas” toiselta nimeltään ”Womens Christmas”, jota siis vietetään tammikuun 6. Päivä. Juhlan ideana on, että miehet ottavat kotityöt haltuun ja naiset lähtevät juhlimaan muiden naisten kanssa tätä juhlaa. Tämä niin kutsuttu ”Little Christmas” on hyvin voimakas perinne Irlannin Cork:in ja Kerry:n maakunnissa

Siis mun maailmankuva justiin räjähti uusiin svääreihin. Siis miks tämmöstä ei juhlita suomessa? Miten mahtava tapa aloittaa uusi vuosi, naiset lähtis vähän tyttöjen kanssa juhlimaan pieniäjouluja, kun puolestaan jätkät jäis pitämään ”kodista huolta”🔥🔥.

Asiaan:

Onneksi kuitenkin meillä pikkujoulut tarkoittaa, että sitä voi juhlia niin miehet, naiset, muunsukupuoliset, koirat ja kissat.

Eli siis tosiaan oltiin viime vuonna kuvaamassa pikkujouluaiheisia kuvia Savutuvan apajalla. Samalla otettiin meidän DJ-palveluiden esittely kuvia. Näistä kuvista voi ottaa jotain vaikutteita omiin jouluihin. Kukat ja somisteet saatiin aivan ihanasta Kukkakauppa Ruusupuusta

Event Flow:n Design DJ-setti koristeltuna
Event Flow:n Design DJ-setti koristeltuna

Kynttelikkö koriste

Värillinen seinävalaistus Event Flow:n toteuttamana
Värillinen seinävalaistus Event Flow:n toteuttamana

Kattaus

Koristeet

Tämmöinen plärinä tekstiä ja kuvia, palataan!

Ainii ne lähteet ja mistäs muualta kuin wikipediasta

Juhlien järjestäminen

Miska