Sinä, joka olet menossa naimisiin tänä vuonna tiedät, että budjetti tulee olemaan tiukka. Varsinkin kirkon, pitopalvelun, juhlapaikan ja majoituksen varaamisen jälkeen. Rahaa ei olisi laittaa 1500€ live-bändiin tai edes siihen 500€ DJ:hin. Mietit varmaan vaihtoehtoja tappamaan alkuillan kiusallisen hiljaisuuden, kun entuudestaan tuntemattomat ihmiset istuvat samaan ruokapöytään. Minäpä annan sinulle kullanarvoisen häävinkin 🙂

Suoratoisto DJ

Tiedät varmaan, että Spotifyta voi kuunnella myös ilmaiseksi. Illan juontamisesta ei tarvitsisi huolehtia, kun häävalssin jälkeen juontaja sanoo: ”Sponsori tarjoaa seuraavat 30 minuuttia musiikkia ilman mainoksia” Lisäksi uudeksi hää-peliksi voitaisiin valita ”Arvaa, mikä mainos”

Voit kuitenkin maksaa palvelusta sen 10€, joka poistaa nämä hulvattomat toiminnot pois. Tuo summa ei varmasti sinun tai teidän budjettia kaada.

Hää dj kuvituskuva
DJ tekee kaikkensa saadakseen sinut ja vieraasi viihtymään!

Mikä tässä voisi mennä vikaan?

Kuulosti muuten ihan siltä jätkältä siitä Napapiirin sankari leffasta. Mutta teknisesti sanoen, vaikea tuossa on mitään mokata.

Tietenkin ongelmat syntyvät illan aikana. Muutaman lasillisen jälkeen sinun tai vieraittesi tanssijalat rupeavat vetämään suuntaan jos toiseen. Kaikkia ei välttämättä miellytä musiikki joka listalla tällä hetkellä soi. Toiset haluaa kuulla niitä uusimpia radioissa soitettavia länkytyksiä ja toiset semmoista never hööd musiikkia. Eikä siis tässä vielä ole edes ongelmaa, mutta sitten, jos vieraat pääsevät itse vaihtamaan kappaleita niin se on oikeasti kamalaa. Suoraan sanottuna tunnelmaa latistavaa.

Mieti tilanne, kun kappale vaihtuu 30 sekunnin välein juuri ennen lempibiisisi kertosäettä ja tämä tulee luultavammin toistumaan pitkin iltaa. Siis huvittavinta on se, että olen itse ollut tälläisissä juhlissa. Loppu-ilta menikin pöydässä istuen ja virvokkeita ryystäen.

Soittamiseen käytettävä laite lukkojen taakse ja pää kylmäksi toivebiisien esittäjille 🙂

DJ-häihin?

Miksi kuitenkaan valitsisit DJ:tä huolehtimaan illan meiningistä, kun Spotify kykenee kuitenkin toteuttamaan melkein jokaisen toivebiisiin ilman odotusta. Kustannuksetkin nousevat tähän suoratoistopalveluun verrattuna 5000%:ia. Tuosta hinnasta kannattaakin lukasta artikkelimme: Mikä DJ-palveluissa maksaa?

Kerron nyt sinulle mitä DJ voisi tuoda sinun juhliisi

  • Hoitaa mahdollisesti illan juonto-ja ilmoitus osuuksia
  • Rentouttaa olemuksellaan illan jäykkyyttä
  • Musiikkia myös ruokailujen ja ohjelmien väli-ajoille.
  • Laadukkaan äänentoiston
  • Tilatusta paketista riippuen, myös juhlavalaistuksen
  • Toteuttaa toivebiisejä paikan päällä sotkematta tanssilattialla vallitsevaa tunnelmaa
  • Sinä voit nauttia illastasi ilman paineita musiikista

PS.

Häät ovat Sinun ja rakastettusi juhla, joten panostakaa siihen kunnolla. Meidän tulevan kesän keikkakalenteri rupeaa täyttymään häistä joten varmista, että me pääsemme soittamaan teidän juhliinne.

Tutustu siis DJ paketteihimme!

 

 

Häiden järjestäminen

Miska Puoskari