Olimme esittelemässä DJ-palveluitamme Jyväskylässä 17.2.2018 järjestetyissä Häämessuilla. Mitä tarttui mieleen?

Häähumua

Saimme kutsun messuille hieman myöhään, samalla viikolla kun itse tapahtuma oli. Pienessä kiireessä ja kylmiltään lähdettiin miettimään millainen meidän ensimmäisestä messuosastosta tulisi. Aikaa suunnitteluun ei juuri jäänyt, mutta hyvähän siitä loppupeleissä tuli. Messupäivä alkoi meillä jo perjantaina siis osaston kasaamisen merkeissä ja tavaroiden sommittelussa. Halusimme luoda messupaikastamme sen näköisen, että se voisi oikeasti olla jonkun häissä/muussa tapahtumassa. Moderni dj-pöytä ja kaiutin toivat tapahtuman tuntua ja televisiossa pyöri pieni esittelyvideo meistä ja palveluistamme. Messunurkkauksemme seinät valaisimme tunnelmavaloilla ja väriksi valitisimme rauhallisen violetinsinisen. Huomiota herättämässä pyöri diskopallo television takana ja valaisi messuhallin katon. Kukkakauppa Ruusupuulta tilasimme kukkakimpun ja ruusut pienissä maljakoissaan.

Hää DJ palvelumme häämessuilla
Valaisimme messuosastomme tunnelmavaloilla. Somisteena meillä oli Kukkakauppa Ruusupuun kukkia.

Lauantaina itse häämessutapahtuma alkoi klo 10. Me olimme paikalla jo aiemmin tutustumassa muihin näytteilleasettajiin ja valmistelemassa viimesilauksia pisteellemme. Paikalla oli monenlaista eri toimijaa pitopalveluista ja juhlapaikoista lähtien, mutta hääohjelman tarjoajia oli yllättävän vähän. Jututimme muutamia messukävijöitä, ja kyselimme olivatko he miettineet häihin ohjelmaa. Monen osalta kävi selväksi, että ensin valitaan hääpaikka ja mekko, ja sitten vasta ohjelma. Tarjosimme dj-palveluitamme häihin vaihtoehdoksi livemusiikille ja spotify-dj:lle. Moni oli yllättynyt siitä, että häihin voisi oikeasti saada jonkun huolehtimaan illan ohjelman juonnoista, puheiden kuuluvuudesta ja ennen kaikkea juuri sellaisesta musiikista mitä hääpari tahtoisi kuulla.

Paikanpäällä oli myös väkeä Varjolan tilalta, jossa järjestettiin messujen jälkeisellä viikolla hääilta jossa olimme myös mukana esittelemässä ratkaisua musiikin suhteen häihin. Varjolan tila tarjoaa mahtavat puitteet juhlien järjestämiseen, sillä saman katon alta löytyy catering, vihkiminen, hääyön majoitus sekä monia muita palveluita.

DJ messuilla
Moderni DJ-pöytämme herätti huomiota messuilla kävijöiden keskuudessa.

Ennen kaikkea häämessuilla esiteltiin hääpukuja monessa eri mallissa. Morsiuspukujen lisäksi lavalla astelivat miehet smokkeineen sekä Vila esitteli kevään juhlamuotia. Kevään juhlamekoissa tulee olemaan selkeästi paljon vaaleita, hempeitä värejä. Morsiuspukuja pääsi myös sovittamaan erään morsiuspukuliikkeen pisteellä. Jokainen varmasti olisi löytänyt tuolta unelmamekkonsa!

Hääpukunäytöksen mekko
Hääpukunäytöksessä oli esillä kauniita mekkoja.

Jälkimaku

Oikeastaan meillä ei ollut minkäänlaisia odotuksia koko häämessuilta, joten messut yllättivät meidät positiivisesti, koska pääsimme jututtamaan niin montaa tulevaa hääparia päivän aikana. Toivottavasti olemme mukana myös ensivuonna ja vielä entistä hienommalla pisteellä.

 

Häiden järjestäminen

Miska