Olimme juhlistamassa RS Cars autoliikkeen uuden toimitilan avajaisia, mitä jäi mieleen vai jäikö?

Juhlat autokauppiaan tapaan

Mielestäni hienot autot ja hyvä musiikki sopii enemmän kuin hyvin yhteen, siinä nyt vaan sattuu olemaan sitä ”jotain”. Enkä nyt tarkoita tätä ”AMIS”-kulttuuria, vuosimallia -98 olevan farkku Volvon takapenkkien tilalta löytyy enemmän tehoa äänenpaineen osilta kuin meidän DJ-äänentoistosta yhteensä. Resonoinnista on huolehdittu mitä mielikuvituksellisimilla tavoilla, rekisterikilven räminät voi korjata pahvilla ja teipillä jne.

Rakas Broidini, Jone, joka on ollut mukana Event Flow:n jutuissa lähinnä hyväksikäytön uhrina suom. ilmaisena työntekijänä, on nyt päässyt myynti hommiin RS Cars – nimiseen autoliikkeeseen. Tuli syksy, uudet hienot toimitilat, joten pitäähän ne uudet tilat myös kastaa neitsytmatkalle kuten laivoille on tapana tehdä.

Vaikkakin joidenkin uskomusten pohjalta laivan kastaminen viinipullolla on tapa lepytellä merten jumalia, niin samaa lepyttely keinoa ei voida käyttää yhtä maallisempaa jumalaa kohtaan, nimittäin verottajaa.

Näiden juhlien resepti oli hyvinkin yksinkertainen ja annan sen nyt aivan ilmaiseksi teille, josta voitte sitten ottaa vaikutteita omiin kemuihin:

  • Ripaus juhlahenkeä ja tyhjät vatsat
  • Ruoka: 60 kpl tilattuja pizzoja, salaattia ja pientä Snäksiä
  • Juomat: Virvokkeita niin paljon ettei varmasti lopu kesken
  • Kaksi kipaletta paljuja
  • Yksi saunateltta, onhan jo syksy
  • Rajaustolpat kuninkaallisia vieraita varten
  • Pöytiä ja penkkejä riittämiin, kaikki haluaa kyllä syödä istualteen ? 💁‍♀️
  • Unohdetaan Spotify ja annetaan Event Flow:n DJ:n huolehtia tanssilattiasta

Palohälytykset onnistuneiden pippaloiden mittarina

Kuten moni teistä jo tietääkin, me tuotamme siis tukitoimintoja juuri tälläisiä tapahtumia varten. Emme siis ole tapahtumanjärjestäjiä eikä mitään sinnepäin. Meidän kauttamme tilaisuuteen tilattiin teltta, pöytiä, penkkejä ja viimeisempänä Event Flow:n Party DJ-paketti.

Pop-up teltta valaistuna värillisillä valoletkuilla
Pop-up teltta valaistuna värillisillä valoletkuilla

Party on sen verran järeä DJ-paketti, että se sisältää kaksi kappaletta 700w savukoneita. Savukoneet tuottaa aina pientä päänvaivaa moderneissa tiloissa käytettynä, koska palohälyttimet ovat yleensä automaattisia. Tarkoittaen siis siitä, kun palohälytin haistaa palaneen käryn, niin siitä lähtee ilmoitus joko vartijalle tai sitten suoraan palolaitokseen. Voittehan kuvitella tilanteen, missä omistaja sanoo: ”ei niiden pitäisi olla niin herkkiä” ja sitten testisavujen jälkeen palohälyttimet aloittaa omat juhlansa.

Ainakin siis turvallisuus tilassa oli taattu ja ei muutakun valvontajärjestelmä irti sähköistä ja bileet käyntiin!

Meidän tavoitteena oli juhlissa myös saada jotain markkinointimateriaalia. Halusimme videon, jossa yhdistyisi meidän tuottamat palvelut, sekä hyvä mieli. Sitä myös saatiin!
Nimittäin otin yhteyttä kaveriini Santeri Saareen, joka tuottaa markkinointimateriaalia yrityksille ja miksei yksityisillekin videoiden muodossa. Kaveri siis tekee hommaansa nimellä Saari Visuals. Kaverin kädentaidot ovat huippuluokkaa, sekä yhden miehen ”digitoimiston” etuna on se, että lopputulos saadaan nopeasti ulos. Sen enempää mainostamatta, annetaan tekojen puhua sanojen sijaan:

Kiitos kun jaksoitte lukea tämän läpi, seuraavaan kertaan!

Juhlien järjestäminen

Miska